Boks-type transformatorstasjon - prinsippet om boks-type transformatorstasjon

Den innebygde høy- og lavspenningsbryteren til det innebygde lavspente distribusjonsstasjonssystemet og temaaktivitetsboksen til transformatorens interne struktur er integrert i et komplett sett med distribusjonssystem for elektrisk utstyr. Den kan være sammensatt av en rekke strømforsyningssystemer som ringnettverks strømforsyningssystemer, intelligente terminalstrømforsyningssystemer og doble strømbrytere. Det er nødvendig å utføre metrologisk verifiseringssertifisering for høyspent og lavspent. Gjelder trefase 50Hz systemer, kundestans, ombygging, distribusjonsutstyr og tilsyn, praktisk drift og vedlikehold. Varene er i samsvar med GB/T17467, DL/T593, IEC1330 og andre standarder.
Tekniske egenskaper "2. Produkt. ◇ Valgfrie skalltyper: farge stål sandwich panel type, hage landskap type, casing type, etc.
◇ Rom for strømfordelingsutstyr: høyspentrom, transformatorrom, lavspentrom; 10kv monteringstegning av nettstasjon av bokstype.
◇ Hver dekorasjonspartisjon kan ordnes i henhold til type og type rutenettdiagram, og en effektiv og rimelig layout kan tilpasses etter behov;
◇ Verkstedet for kraftfordelingssystem er innebygd, noe som er praktisk for transport og montering.
◇ Det er en enhetlig base, som kan flyttes med laststyringskontoret, og sparer tap av input og output funksjoner for nye prosjekter på ruten.
◇Den er utstyrt med tvungen luftkjøling og belysningssystem, som må installeres av avfukterprodusenter.
◇ Hagelandskapsboksen er prefabrikkert med bygningsstål og betong, og ytterveggflisene er behandlet med anti-korrosjon. Produktdesignet er unikt og kan integreres med miljøet.
◇ Konfigurerbare strømdistribusjonsutstyrsplaner som ringnettverk høy forsyning og høy måler, intelligent terminal høy forsyning og høy måler, ringnettverk høy forsyning og lav måler, terminalutstyr høy forsyning og lav måler. Hva er en transformatorstasjon av bokstype?
Vanntett, flekkbestandig og korrosjonsbestandig.
For det andre, det grunnleggende konseptet og strukturen til bokstransformatoren:
◇ Bokstype-transformatoren er koblet sammen med høyspentstrømdistribusjonsutstyr, transformatorer og lavspentstrømdistribusjonsutstyr, og er delt inn i tre funksjoner: høyspentrom, transformatorrom og lavspentrom; ◇◇◇.
Er en transformatorstasjon av bokstype det samme som en transformatorboks? Hva er forskjellen mellom de to?
En transformatorstasjon og en transformatorboks er ikke det samme. Selv om alt dette er transformatorindustrielt utstyr, vil de justere arbeidsspenningen og separere dem under hele prosessen med å varme opp strålingskilden, for å sikre at forskjellige brukere kan bruke ethvert kraftprosjekt normalt.
Hvor stort er det radioaktive materialet i transformatorstasjonen av bokstype.
Boks-type understasjoner er også kjent som innebygde understasjoner eller selvstendige understasjoner. Denne patenterte oppfinnelsen gjelder innstilling av høyspent høyspentskap, transformatorer for kraftdistribusjonsutstyr og lavspent kraftdistribusjonsutstyr i henhold til et bestemt ledningsskjema. De prefabrikerte komponentene til produksjonsanlegget er innendørs og utendørs kompakt transformatorstasjonsutstyr, nemlig. Funksjonene til elektrisk utstyr og andre funksjoner er organisk kombinert, og er installert i fuktsikker, rustsikker behandling, forurensningskontroll, gnagersikker, brannsikkerhet, tyverisikring, termisk isolasjon, helt lukkede, bevegelige stålrammestrukturbokser , spesielt egnet for bygging av internettteknologi i storbyområder Det er en ny og oppdatert distribusjonsstasjon etter den sivile distribusjonsstasjonen. Transformatorstasjonen av bokstype er egnet for gruvedrift, olje- og gassfelt og daglige vindkraftverk. Den erstatter de originale høy- og lavspentdistribusjonsrommene og distribusjonsstasjonene av sivil type, og blir et nytt sett med mekanisk utstyr understasjonsutstyr.
Transformatorboks er en boks hvor arbeidsspenningen og strømvolumet av elektrisk energi endres, sentralisert og allestedsnærværende. For å sikre strømkvalitetsanalysen og sikkerheten til industrielt utstyr, er det nødvendig å justere arbeidsspenningen i den spesielle DC-transformatorboksen, kontrollere motetrenden (arbeidsspenning, strømflyt, kraftinjeksjon og punkt, tilkoblingsfunksjoner og grener av strømforsyningssystemet.


Innleggstid: 19-apr-2022