Boks-type transformatorstasjon - prinsippet om boks-type transformatorstasjon

1. Detaljert introduksjon til endring av foringsrør: Årlig produksjonsvolum: XXX sett.
1. Søknadsomfang vedrboks-typenettstasjon 1000kva.
◇YB□-12/0.4 høyspent/lavspent innebygd distribusjonsstasjonssystem programvare Det innebygde høy- og lavspentkoblingsutstyret og transformatorens indre struktur tema aktivitetsboks, integrert i et komplett distribusjonssystem for elektrisk utstyr. Den kan være sammensatt av forskjellige strømforsynings- og distribusjonssystemmetoder som ringnettverks strømforsyning og distribusjonssystem, mobil intelligent terminal strømforsyning og distribusjonssystem, dobbel strømbryter, etc., og prøv å utføre høy- og lavspenningsmåling og verifisering . Gjelder for trefaset 50Hz systemprogramvare, forbrukeravslutning, konvertering, strømfordelingsutstyr og kontroll, driftsprosess og vedlikehold. Varene samsvarer med GB/T17467, DL/T593, IEC1330 og andre spesifikasjoner.
Profesjonelle funksjoner "2. Råvarer. ◇ Valgfrie kapslingstyper: farge stål sandwichpanel type, landskap hage type, shell type, etc.
◇ Rom for strømfordelingsutstyr: høyspentrom, transformatorrom, lavspentrom; 10kvcad deler diagram av boks-type transformatorstasjon.
◇ Hver dekorasjonsbakgrunnsvegg kan sorteres i henhold til variasjonen og typen rutenettkart, og en rimelig og rimelig layout kan tilpasses etter behov;
◇ Kraftdistribusjonssystemet er innebygd i industrianlegget, som er praktisk og raskt å transportere og montere.
◇ Det er en enhetlig base, som kan flyttes med laststyringskontoret, og sparer kapitalinvesteringen og produksjonstapet til det siste linjens prosjekt.
◇ Utstyrt med obligatorisk systemprogramvare for luftkjøling og lysutstyr, og avfukterprodusenter prøver å installere dem så mye som mulig.
◇ Landskapshageboksen er laget av prefabrikkert betong av bygningsstål, utvendig murstein og korrosjonsbestandige løsninger. Produktdesignet er unikt og kan integreres med det naturlige miljøet.
◇ Den kan utstyres med utstyrsløsninger for kraftdistribusjon som ringnettverk høy forsyning og høy måler, mobil intelligent terminal høy forsyning og høy måler, ringnettverk høy forsyning og lav måler, og intelligent terminal høy forsyning og lav måler. Hva er en transformatorstasjon av bokstype?
Fuktsikker, flekkbestandig og korrosjonsbestandig.
For det andre, de grunnleggende elementene og strukturen til transformatorer av bokstype:
◇ Transformatoren av bokstypen er koblet sammen med høyspentstrømdistribusjonsutstyr, transformatorer og lavspentstrømdistribusjonsutstyr, og er delt inn i tre funksjoner: høyspentrom, transformatorrom og lavspentrom for å dekorere bakgrunnsveggen; ◇◇◇.
Er en transformatorstasjon av bokstype det samme som en transformatorboks? Hva er forskjellen mellom de to?
Transformatorbokser og transformatorbokser er ikke det samme. Selv om alt dette er transformatorindustrielt utstyr, vil de justere arbeidsspenningen og trekke den ut under hele prosessen med oppvarming av det radioaktive materialet, for å sikre at forskjellige kunder kan bruke alle kraftinstallasjonsprosjekter uten problemer.
Hvor store er de radioaktive elementene i transformatorstasjonen av bokstype.
Understasjoner av bokstype er også kjent som innebygde understasjoner eller innebygde understasjoner. Patentet til den foreliggende oppfinnelse involverer innstilling av høyspennings-høyspentbryterskap, kraftdistribusjonsutstyrstransformatorer og lavspentkraftdistribusjonsutstyr i henhold til et bestemt ledningsskjema. Kraftdistribusjonsutstyr og andre funksjoner er organisk kombinert og installert i vanntett, antirustbehandling, miljøvern, fluesikker, sikkerhet og brannbeskyttelse, tyverisikring, termisk isolasjon, lukket, bevegelig stålrammestrukturboks, spesielt egnet for storby stordatateknologi. Det er en populær ny oppgradert kraftdistribusjonsstasjon etter Lantan-kjelens kraftdistribusjonsstasjon. Boks-type transformatorstasjon er egnet for gruvedrift og oljefelt daglige vindkraftstasjoner. Den erstatter høy- og lavspentstrømfordelingsrommet og kraftdistribusjonsstasjonen til Lantan-kjelen tidligere. , inn i et nytt sett med industrielt utstyr transformatorstasjon utstyr.
Transformatorboksen er en boks hvor arbeidsspenningen til elektromagnetisk energi og den totale strømningen av elektrisitet endres, konsentreres og er allestedsnærværende. For å sikre strømkvalitetsanalysen og sikkerhetsfaktoren til industrielt utstyr, prøv å justere arbeidsspenningen i den spesielle DC-transformatorboksen, kontroller motetrenden (innføringen og punktet for arbeidsspenning, total elektrisk strøm, utgangseffekt, og nettverkskontrollen og grenen til strømforsynings- og distribusjonssystemet. .


Innleggstid: Mar-12-2022