Hva er en transformatorstasjon av bokstype? Hva er forskjellen mellom europeisk stil og amerikansk stil?

Jeg tror at alle er kjent medboks-type understasjoner , men det er også mange gamle elektrikere som er i tvil. I tillegg til de ovennevnte forskjellene i utseende og funksjonell bruk, hva er forskjellen mellom europeisk og amerikansk stil til slutt, tror jeg at mange gamle elektrikere har. Jeg er ikke sikker, i dag skal jeg gi deg en populærvitenskap, forskjellen mellom europeisk stil og amerikansk stil.
Det enhetlige navnet på bokstypen understasjon som alle kjenner kalles en forhåndsinstallertboks-type transformatorstasjon.
Først av alt er forskjellen mellom den europeiske stilen og den amerikanske stilen veldig forskjellig i utseende. Transformasjonsboksen i europeisk stil er større, mens den amerikanske transformatorstasjonen er mindre, men begge har fordeler og ulemper. Den europeiske stilen er mer i tråd med miljøets behov og er relativt utenfor. Sikkerhetsfaktoren til skallet er høyere, og den amerikanske boksen er nesten en forstørret versjon av den oljenedsenkte transformatoren, fordi den amerikanske boksen er veldig tung og ikke kan flyttes, og den er ikke så fleksibel som den europeiske boksen, og Amerikansk boks er i forhold til miljøet. Estetikken mangler litt, og den er tidkrevende og kostbar å vedlikeholde enn boksen i europeisk stil.
Produkter i europeisk stil og amerikansk stil har forskjellige produktstrukturer og forskjellige komponenter. Formen for transformatorledninger i amerikansk stil er en eller to linjer. Hovedkomponentene i bokstransformatoren, transformatorer og ringnettverksbrytere, høyspenning og lavspenning har nesten blitt bokstransformatorer i amerikansk stil. De viktige komponentene i boksen, men den europeiske boksen er annerledes. Den europeiske boksen kan ta i bruk forskjellige spesifikasjoner og modeller i henhold til forskjellige bruksmiljøer, tilpasse forskjellige produktattributter, og bruksmiljøet er mer brukervennlig, men kostnadene vil øke tilsvarende. Den store størrelsen bidrar ikke til installasjon. For byer der land er dyrt, er transformatorstasjoner i europeisk stil svært ugunstige. Imidlertid har understasjoner i europeisk stil og amerikansk stil sine egne egenskaper. I henhold til ulike bruksmiljøer brukes ulike nettstasjoner, som kan ta hensyn til miljøets effektivitet. Samlet, og kan sikre bruk og sikkerhet, dette er hva vi kraftingeniører bør gjøre.


Innleggstid: 12. november 2022